4/5/16

NADčasník Nielsen Admosphere - květen 2016

Podívejte se na NADčasník Nielsen Admosphere! Vychází, když máme co říct :-)

Data a my, 15 let ve hre

Letos slavíme patnáctiny...

Ani věřit se nám tomu nechce, ale proud času nezastavíme. Už je to 15 let, co jsme ve skupině několika málo matfyzáků založili agenturu MEDIARESEARCH a troufli jsme si na peoplemetrový projekt. Dnes je nás víc než 100, jmenujeme se Nielsen Admosphere a kromě peoplemetrů se věnujeme i výzkumu trhu, monitoringu reklamy a vývoji software pro práci s mediálními daty. Mimo Česko sídlíme i na Slovensku, v Bulharsku a pomáháme partnerovi provozovat peoplemetrový projekt v naší licenci v Arménii. Důležité milníky naší 15tileté cesty najdete v obrázku, pro zvětšení na něj klikněte.

...a jdeme dál s NADhledem!

cati studio

Nové CATI studio v Jindřichově Hradci

Od června pro Vás otevíráme zbrusu nové CATI studio. Jindřichův Hradec jsme nevybrali náhodou. Mnozí z Vás vědí, že v Hradci řadu let provozujeme kódovací centrum monitoringu reklamy a že zde disponujeme potřebným zázemím. Opřít se můžeme i o dobré vztahy s místní fakultou VŠE. Vlastní CATI studio doplní naše dosavadní možnosti sběru dat ve vlastní režii a umožní nám tak efektivně naplňovat vysoké standardy jejich kvality. Máte-li o využití CATI centra zájem, kontaktujte nás na adrese obchod@admosphere.cz.

sentimetr

Dokončujeme testování technologie na automatizované rozpoznávání emocí.

video

Připravujeme pro Vás šestý ročník každoroční studie Video na internetu 2016.

Stručně z trhu: mediatypy v prvním čtvrtletí 2016

mediatypy

Pomáháme Matfyzu s rekonstrukcí Svatováclavské rotundy na Malé Straně

Podpořili jsme spolupráci s Matematicko-fyzikální fakultou Univerzity Karlovy, která je mnohým z nás v Nielsen Admosphere blízká (a to nejenom kvůli matfyzáckému vedení :-)), a stali jsme se partnerem podílejícím se na projektu záchrany Svatováclavské rotundy na Malé Straně. Rotunda byla překvapivě objevena po 376 letech, kdy byla historiky i archeology považována za ztracenou, při rekonstrukci fakulty v roce 2004.

matfyz

Smyslem sbírky, kterou MFF UK organizuje, je pomoci zachránit toto cenné historické dědictví a zpřístupnit prostor veřejnosti. Informace o objevu rotundy a legendy o jejím vzniku najdete na stránce www.naserotunda.cz.

rotunda
arrow_back
Zpět na přehled článků
arrow_back
Zpět na titulní stranu