12/1/22

Společnost Nielsen získává 100% podíl ve skupině Nielsen Admosphere v ČR, v Bulharsku a na Slovensku

S potěšením Vás informujeme, že na konci loňského roku společnost Nielsen získala zbývající 49% podíl ve společnosti Nielsen Admosphere, a.s., čímž došlo k převodu plného vlastnictví obchodních společností v České republice, Bulharsku a na Slovensku na společnost Nielsen.

Tato transakce završuje společné podnikání zahájené v roce 2014, kdy obě společnosti Nielsen a Admosphere uzavřely partnerství za účelem společného poskytování měřicích řešení v těchto zemích.

V uplynulých 7 letech jsme úzce spolupracovali a využívali místní i globální zkušenosti, abychom vám přinášeli ta nejlepší řešení v oboru. Česká republika, Bulharsko a Slovensko zůstávají pro Nielsen zeměmi evropského strategického významu a aktuální transakce tak znovu potvrzuje náš závazek investovat do rozvoje našich aktivit ve střední Evropě.

Rádi bychom zdůraznili, že i nadále budeme na všech zmiňovaných trzích působit ve stejném složení týmů vedoucích pracovníků a čerpat z místních odborných znalostí lokálních týmů, aby naše vzájemná spolupráce úspěšně pokračovala. Tereza Šimečková a Michal Jordan i nadále povedou naše týmy ve všech třech zemích a budou úzce spolupracovat s naším regionálním a globálním zastoupením.

V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na Terezu Šimečkovou nebo Katerynu Edelshtein.

Těšíme se na další spolupráci v roce 2022.

Tereza Šimečková
Managing Director
Česká republika, Bulharsko, Slovensko

Kateryna Edelshtein
East Europe Leader

PDF

arrow_back
Zpět na přehled článků
arrow_back
Zpět na titulní stranu